Qui som

Qui som
Mecanitzats Ninou SL és una empresa familiar dedicada a la mecanització i al decolletatge.

Va ser fundada l' any 1958 i al llarg de tots aquests anys ens hem anat adaptant als canvis que la tecnologia ens ofereix , fent possible , oferir més qualitat disminuint el cost de fabricació i conseqüentment sent més competitius.

La nostra petita plantilla està preparada específicament per poder desenvolupar tot el ventall d'operacions que un taller de mecanització requereix , cosa possible gràcies al bon ambient de treball sumat a una formació interna continuada.

Disposem de torns de control numèric multieixos , automàtics i manuals , també , utilitzem fresadores , màquines de roscar , serres i altres màquines complementàries per efectuar segones operacions . Tot això , recolzat per un sistema informàtic fet a mida, que ens permet saber l'estat de qualsevol ordre de fabricació d'una manera online.

Aquesta diversitat de maquinària juntament amb la polivalència de la nostra plantilla ens ofereix una flexibilitat total per adaptar-nos a les contínues fluctuacions del mercat , ja sigui en volum de producció com en varietat de productes.

 
aColorBuscaprat